Notion Ink Adam tablet uitgepakt; firmware update wordt meegeleverd

21 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
notion-ink-feature

Notion Ink heeft vandaag een aantal officiële foto's getoond van de eerste uitgepakte Adam tablet. Deze afbeeldingen verschenen nadat de fabrikant van de week aangekondigde dat de nieuwe tablet eindelijk geleverd kon gaan worden. Als je een van de mensen bent die ongeduldig op de tablet wacht, dan kun je de onderstaande afbeeldingen alvast bekijken.

Het lijkt erop alsof Notion Ink goed nagedacht heeft over hoe het apparaat in te pakken. De doos, waarin de tablet geleverd wordt, transformeert in een bureau standaard waarin het apparaat rechtop kan staan.

Ook blijkt dat de Adam tablet met een meegeleverde firmware update komt. Zodra je het apparaat opstart wordt je gelijk gevraagd om een update uit te voeren. We weten niet exact wat de update doet, maar we denken dat het voor de Eden interface en multitasking functie van Notion Ink is en niet voor het Android systeem.

Het is nog niet bekend wanneer de pre-order tablets ook daadwerkelijk bij de eerste klanten aankomen. Maar, we weten wel dat de units vanuit China verstuurd worden naar het logistieke centrum van Notion Ink in Hong Kong. Vanuit daar worden ze verscheept naar de klanten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)