Nokia kondigt C21 Plus, C2 2E en meer aan tijdens MWC 2022

28 februari 2022 2 Minuten 1 Reacties
nokia-ce-2e-1

HMD Global kondigt twee nieuwe Nokia C-serie smartphones aan, de C21 Plus en C2 2E, evenals de uitbreiding van bestaande services.

Nokia C21 Plus is ontworpen met het oog op betaalbare duurzaamheid. De batterij heeft een capaciteit van 4.000 mAh, die leidt tot een batterijduur van twee dagen (afhankelijk van gebruik). Dit nieuws kondigt het bedrijf aan tijdens MWC 2022.

Nieuws van Nokia

Het metalen chassis aan de binnenkant, met een IP52-classificatie, biedt bescherming tegen vuil, stof en waterdruppels. Een gehard dekglas beschermt het 6,5-inch HD+-scherm. Achterop zit een dubbele dertien megapixelcamera met panorama- en portretmodi. Een kaal Android-besturingssysteem met minimale voorinstellingen geeft gebruikers meer ruimte voor eigen apps en content. Bovendien zorgen twee jaar driemaandelijkse beveiligingsupdates en vingerafdruk- en AI-gezichtsontgrendelingstechnologie ervoor dat de Nokia C21 Plus veilig blijft.

De Nokia C2 2E is ontworpen naar het Scandinavisch design en de kwaliteit waar Nokia-telefoons om bekend staan. Het scherm heeft een formaat van 5,7-inch. Daarnaast zitten er camera’s aan de voor- en achterzijde. De Nokia C2 2E krijgt twee jaar regelmatige beveiligingsupdates en het up-to-date besturingssysteem met minimale voorinstellingen geeft je meer ruimte voor eigen apps en content. 

Voor de C21 Plus en C2 2E komt verschillende accessoires op de markt:
  • Go Earbuds 2+: bieden een helder geluid en comfortabele pasvorm. De draadloze earbuds bieden omgevingsruisonderdrukking (ENC), zijn zweetbestendig en spatwaterdicht en bieden tot 24 uur speeltijd.
  • Wired & Wireless Headphones: bieden een over-ear vouwbaar ontwerp met zachte demping voor extra comfort en gemak.

Tot slot legt HMD Global, als rechtenhouder van de Nokia-merknaam, meer focus op abonnementen. Het bedrijf verwacht dit jaar één miljoen abonnement te verkopen op verschillende diensten (HMD Global Connect, Connect Pro, Enable Pro en Extend Pro). De fabrikant kondigt nu een nieuwe op services gerichte divisie aan om deze ontwikkeling voort te zetten. Hierdoor kan het bedrijf “interne processen stroomlijnen, talent aantrekken en bestaande klanten beter ondersteunen en zo verdere groei stimuleren”.

Prijs en beschikbaarheid

We zetten de prijs en beschikbaarheid van de verschillende producten hieronder neer.

  • C21 Plus is vanaf mei verkrijgbaar in België en Nederland in Dark Cyan en Warm Grey, een geheugenconfiguratie van 2 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslagruimte. Het toestel heeft een vanafprijs van 119 euro.
  • C2 2E is vanaf mei beschikbaar in België en Nederland in grijs en blauw en wordt geleverd in een geheugenconfiguratie van 2 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte vanaf 99 euro.
  • Go Earbuds 2+ zijn vanaf mei in België en Nederland verkrijgbaar vanaf 39 euro.
  • Headphones Wired HP101 & Wireless WHP101 zijn vanaf mei verkrijgbaar in België en Nederland voor 39 (Wired) en 49 (Wireless) euro.

Reacties (1)