Nieuwe video’s tonen 90Hz-scherm van Pixel 4 XL

12 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Google Pixel 4 XL smooth display

Op YouTube zijn twee nieuwe video's verschenen van de Google Pixel 4 XL. Zo zien we onder andere het dynamische Smooth Display waarbij gewisseld kan worden tussen 60Hz en 90Hz.

De afgelopen maanden is er al veel informatie naar buiten gebracht over de Google Pixel 4 en de Pixel 4 XL. Dit keer zijn er twee nieuwe video’s op YouTube verschenen. Hierbij krijgen we onder andere te zien dat de Google Pixel 4 XL beschikt over een scherm met een verversingssnelheid van 90Hz, iets waar eerder al geruchten over verschenen.

De eerste nieuwe video is verschenen op het YouTube-kanaal AnhEm TV. De YouTuber toont een video van ruim zes minuten met de witte versie van de Google Pixel 4 XL. Het toestel heeft een witte, matte achterkant met zwarte randen. Interessanter is echter de optie Smooth Display. Hiermee is de smartphone in staat om dynamisch te wisselen tussen 60Hz en 90Hz, waarbij het scherm bij die laatste optie veel sneller zal verversen voor een soepelere beeldervaring. Ook de camera-app van de nieuwe camera komt aan bod en we zien dat het toestel een scherm van 6,23-inch heeft (3.040 bij 1.440 pixels), een Snapdragon 855 en 6 GB werkgeheugen.

De tweede video komt van het kanaal Rabbit TV. Op deze video krijg je de drie verschillende kleuren van de smartphone te zien. De Google Pixel 4 XL zie je in het zwart en in het wit, maar ook in de oranje kleur. Waar de witte variant op de eerste video een matte kleur heeft, daar is de zwarte variant voorzien van een glossy zwarte kleur.

Aankondiging in oktober?

We zullen officieel nog moeten wachten tot oktober, wanneer Google de beide smartphones naar verwachting officieel zal aankondigen.

Reacties (0)