Nieuwe renders van Google Pixel 4 gelekt

22 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
Google Pixel 4

Er zijn opnieuw renders verschenen van de aankomende Google Pixel 4. Hieruit kunnen we de afmetingen opmaken en krijgen we een goede kijk op de vierkante cameramodule en de sensoren aan boord van het toestel.

Vorige maand lekte Google zelf de eerste foto van de aankomende Google Pixel 4. Dit keer zijn er renders van de nieuwe smartphone verschenen via iGeeksblog en OnLeaks.

De Google Pixel 4 zou ongeveer 5,6-inch groot zijn en de afmetingen zouden 147,0 bij 68,9 mm bij 8,2 mm bedragen. De vierkante cameramodule achterop steekt iets uit. Daar is het toestel 9,3 mm dik. Het toestel heeft geen notch of uitschuifbare camera. In plaats daarvan heeft het toestel met name aan de bovenkant een behoorlijke rand. Hier vinden we in ieder geval twee lenzen terug en twee sensoren die verticaal geplaatst zijn. Waarschijnlijk zijn deze sensoren voor gezichtsontgrendeling. Een vingerafdruksensor lijkt te ontbreken, wellicht vinden we deze onder het scherm terug.

Twee camera’s en ToF-sensor

De Google Pixel 4 lijkt geen 3,5mm-koptelefoonaansluiting te krijgen. Achterop vinden we de al eerder genoemde vierkante cameramodule. Volgens geruchten vinden we hier twee gewone cameralenzen terug, een Time-of-Flight-sensor en een flitser. Voorop vinden we twee lenzen terug. Waarschijnlijk vinden we hier respectievelijk een camera en een lens terug voor het ontgrendelen van de smartphone met je gezicht. Over de hardware zelf is op dit moment nog niets bekend. We zullen nog even moeten wachten op de officiële aankondiging van de Google Pixel 4. Waarschijnlijk wordt het toestel in oktober officieel gepresenteerd.

Reacties (0)