‘Nieuwe Kindle heet Oasis, is waterdicht’

11 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
amazon-kindle-paperwhite-2015

De Japanse website van het online verkoophuis Amazon heeft mogelijk al de naam van de nieuwe Kindle laten lekken. Ook zien we daarop de eerste afbeelding. Uit de pagina is verder op te maken dat de e-reader waterdicht zal zijn. Amazon heeft nog niets bevestigd van dit nieuws.

Gerucht: nieuwe Kindle van Amazon heet Oasis

Vorige week beloofde Jeff Bezos, bestuursvoorzitter van Amazon, iedereen dat het online warenhuis deze week een nieuwe Kindle zal aankondigen. Op de Japanse website van de verkoper is de nieuwe e-reader al even opgedoken, waardoor we mogelijk al wat informatie over het apparaat te weten zijn gekomen, voordat het bedrijf de aankondiging officieel gedaan heeft. Uit de pagina waar de e-reader op te zien is, blijkt dat deze Kindle Oasis zal gaan heten. Helaas staan er verder geen specificaties genoemd – wel zien we een stylus en een oplader.

[irp]

Deze accessoires worden omschreven als Whiskey-accessoires, een naam die we eerder deze maand ook al tegenkwamen. Uit eerder gelekte informatie blijkt dat Oasis mogelijk knoppen krijgt waarmee je een pagina kunt omslaan. Kijkende naar de naam van de e-reader, denkt het internet nu ook dat het apparaat waterdicht is, maar daar is verder nog helemaal geen bewijs voor geleverd. Opvallend verder is dat de website www.kindleoasis.com in handen is van Brillance Audio, een dochteronderneming van Amazon.

Reacties (0)