Nieuwe Google Nexus 7 met 4G/LTE toch niet naar Europa

29 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
Nieuwe-Nexus-7-3

Vorige week verscheen de bevestiging dat de nieuwe Google Nexus 7 met 4G/LTE ook in Europa gelanceerd zou worden maar vandaag heeft Google de specificaties weer aangepast.

Vorige week deed Google er tijdens de presentatie van de nieuwe Google Nexus 7 nogal geheimzinnig over of de tablet met 4G/LTE ook naar Europa zou komen maar niet veel later verscheen de bevestiging op de website van het bedrijf. Toch lijkt Europa het nu zonder 4G/LTE-versie te moeten stellen.

Hoewel vorige week op de website van Google in de technische specificaties van de nieuwe Google Nexus 7 gesproken werd over een 4G-versie met ondersteuning voor alle frequenties in Europa, heeft Google deze specificaties nu aangepast. Op dit moment wordt alleen nog maar gesproken over een HSPA+ (3G) variant die naar Europa zal komen. Waarom de specificaties aangepast zijn en waarom de Nexus 7 met 4G niet naar Europa komt is niet bekend. Het model dat bestemd is voor de Verenigde Staten beschikt nog wel over 4G/LTE.

De overige specificaties zijn hetzelfde gebleven. Zo beschikt de nieuwe Nexus 7 onder meer over een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een quadcore Snapdragon S4 Pro-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen en Android 4.3 Jelly Bean. Wanneer de tablet naar Europa komt is nog niet bekend. In de VS kan men al naar de winkel voor de tablet, welke een adviesprijs vanaf 229 dollar heeft.

Advertentie

Via: Mobiflip


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)