Nieuwe foto’s LG G7 ThinQ laten inkeping in volle glorie zien

06 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-g7-renders-ma-2018-1

Er zijn meer foto's opgedoken van de LG G7, die waarschijnlijk straks LG G7 ThinQ wordt genoemd. Op de foto's is ontzettend duidelijk te zien dat de smartphone wordt voorzien van een inkeping aan de bovenkant, maar onduidelijk is nog of dit een prototype is of niet.

LG G7 krijgt ook ThinQ in de naam – gerucht

De redactie van Techradar heeft nieuwe foto’s ontvangen van de LG G7, die straks mogelijk ook de naam ThinQ gaat krijgen. Dit toestel, met een scherm van 6,1-inch, wordt mogelijk in mei onthuld en zal worden voorzien van een inkeping aan de bovenkant van het scherm. Tenminste, zoals het er nu naar uitziet. Onduidelijk is of de foto’s het toestel laten zien zoals die op de markt komt of zoals die nu wordt getest achter de schermen. LG polste onlangs nog de vraag naar zo’n inkeping en kwam toen van een koude kermis thuis…

De LG G7 ThinQ wordt waarschijnlijk voorzien van z’n eigen knop voor de AI, net zoals Samsung doet voor Bixby. Ook daar wordt niet altijd positief op gereageerd. De bron van Techradar meldt verder dat de G7 onder de motorkap een Snapdragon 845 krijgt, samen met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Hoewel dat prima specs zijn, kun je ook verwachten dat dit toestel snel wordt ingehaald door de concurrentie. Zeker wanneer de OnePlus 6 (met 8 GB ram en 256 GB rom) wordt aangekondigd, later dit jaar.

Reacties (0)