Nieuwe evenementen aangekondigd voor Pokémon Go

08 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
Pokémon GO

Niantic heeft een aantal nieuwe evenementen aangekondigd voor Pokémon Go. Net als vorig jaar komt ook dit jaar weer een Pokémon Go Fest in Chicago. Daarnaast vindt in de zomer ook de Safari Zone weer plaats en de nieuwe data voor de aankomende Pokémon Community Days zijn bekendgemaakt.

Pokémon Go Fest en Safari Zone

Pokémon Go Fest komt dit jaar opnieuw naar Chicago. Vorig jaar werd het grote evenement een flinke teleurstelling toen netwerkproblemen roet in het eten gooide voor alle aanwezigen bij het evenement. Niantic gaat nu een nieuwe poging wagen en komt op 14 en 15 juli terug met Go Fest. Tickets kosten 20 dollar per persoon en de kaarten zijn vanaf 11 mei te koop op de website van Niantic.

Ook Safari Zone wordt nieuw leven in geblazen. Op 30 juni en 1 juli kun je in het Westfalenpark van Dortmund terecht om dit evenement te vieren. Niantic belooft dat op die dag een aantal Pokémon die je normaal zelden ziet in Europa te vangen zijn. Of het hier gaat om de regionale Pokémon, is nog onduidelijk.

Pokémon Go Community Day

In navolging van de nieuwe evenementen heeft Niantic ook gelijk de data voor de aankomende Commuinity Days bekendgemaakt. Op 16 juni en 8 juli zullen die plaatsvinden. Het is nog onduidelijk welke Pokémon op die dagen verschijnt. Tijdens de komende Community Day op 19 mei staat Charmander centraal.

Reacties (0)