Nieuwe Asus K010 en K013 tablets gespot in WiFi-database

11 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
Asus-TF701T-review-feature

Vandaag hebben we in de database van de WiFi Alliance twee nog onaangekondigde tablets van Asus gevonden; de K010 en K013.

Uit de verschillende databases van onder andere de WiFi Alliance, de FCC en de Bluetooth SIG is vaak informatie te vinden over tablets die nog niet aangekondigd zijn. Vandaag hebben we in de database van de WiFi Alliance twee nog onaangekondigde tablets van Asus gevonden. Helaas is er qua specificaties nog nauwelijks iets bekend.

Uit de documenten van de WiFi Alliance kunnen we opmaken dat Asus in ieder geval met twee nieuwe tablets komt. Deze gaan momenteel door het leven als de K010 en de K013. Uit de documenten kunnen we halen dat het gaat om twee tablets met WiFi-only functionaliteit en dat ze beiden draaien op het recente Android 4.4.2 KitKat. Over de grootte van het display, de processor of de resolutie is nog niks bekend.

Asus heeft zich in de afgelopen maanden nogal stil gehouden wat betreft nieuwe tablets maar de laatste weken zien we steeds meer geruchten voorbij komen. Zo doken gisteren de specificaties van de nog onaangekondigde Asus Transformer Pad TF103C op en zagen we vorige maand de Asus Transformer Pad TF303 in afbeeldingen voorbij komen. Beide modellen zijn zogenaamde hybriden en draaien op Android. Mogelijk presenteert Asus tijdens Computex 2014, een beurs die op 3 juni van start gaat in Taiwan, nieuwe tablets.

Reacties (0)