Nieuwe afbeelding Nokia 7 Plus gelekt

17 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
nokia-7-plus-lek-1

Er is weer een gelekte afbeelding verschenen van de Nokia 7 Plus. Naar verwachting zal HMD Global de smartphone officieel aankondigen tijdens de Mobile World Congress later deze maand. Het toestel zou een Snapdragon 660-processor, 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen krijgen en zou beschikken over drie cameralenzen van Zeiss

Aan het einde van de maand zal HMD Global waarschijnlijk de Nokia 7 Plus officieel aankondigen tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. De afgelopen weken is er al een aantal keer informatie naar buiten gelekt over het toestel en op de Maleisische website Vtechgraphy is nog een nieuwe afbeelding naar buiten gekomen. Dit keer geen mogelijke persrenders, maar een afbeelding van iemand die de Nokia 7 Plus daadwerkelijk in handen heeft gehad. Het toestel toont grote overeenkomsten met de eerder gelekte persrenders, waardoor het aannemelijk is dat het gaat om hetzelfde toestel.

Mogelijke specificaties van de Nokia 7 Plus al eerder uitgelekt

Het toestel wordt gekenmerkt door ronde hoeken en een display van 6-inch in een 18:9 beeldverhouding. Eerder al lekten de mogelijke specificaties van de Nokia 7 Plus uit. Zo zou de smartphone naar verwachting beschikken over een Qualcomm Snapdragon 660-processor met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Het toestel zou beschikken over drie cameralenzen van Zeiss, met een enkele camera aan de voorkant van zestien megapixel en een dubbele camera van twaalf en dertien megapixel aan de achterzijde. Het toestel zou naar verwachting geleverd worden met Android 8.0.

We zullen moeten wachten tot het einde van de maand, als HMD Global waarschijnlijk de officiële aankondiging zal doen van de Nokia 7 Plus. Een prijs en een releasedatum is dan ook nog niet bekend, maar het toestel zou al wel in productie zijn gegaan, waardoor een eventuele uitgave naar verwachting niet lang op zich zal laten wachten.

Reacties (0)