Netflix apps voor Android, iOS en Windows 8 nu te downloaden

10 september 2013 1 Minuut 2 Reacties
Netflix-iPad

Morgen wordt videostreaming-dienst Netflix officieel gelanceerd in Nederland en sinds deze week zijn de apps van de dienst voor alle grote platformen te downloaden. De Netflix-app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows 8.

Netflix is een populaire dienst voor het streamen van tv-series, documentaires, films en andere content. Voor een vast bedrag per maand, wat waarschijnlijk in Nederland op 7,99 euro ligt, krijg je toegang tot het volledige aanbod. Met de apps van Netflix kun je ook op je tablet of smartphone alle content bekijken.

Morgenavond staat er in Amsterdam een groot evenement gepland waar de dienst officieel in Nederland gelanceerd zal worden. Ook zal hier bekendgemaakt worden welke series en films we in Nederland kunnen verwachten.

Diverse fabrikanten van Smart tv’s zijn reeds begonnen met de uitrol van de Netflix-app zodat je op je smart tv toegang krijgt tot het aanbod. Mocht je een tablet of smartphone hebben dan kun je de app voor Windows 8, Android of iOS downloaden. De apps zijn echter pas te gebruiken zodra de dienst gelanceerd is.

Je kunt Netflix op twee apparaten gebruiken voor een bedrag van 7,99 euro per maand. Dit kan met nog twee apparaten uitgebreid worden voor 11,99 euro per maand. De eerste maand is gratis.

Reacties (2)