Motorola Xoom geprijsd op 800 dollar, commercial getoond tijdens Super Bowl

07 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
best-buy-motorola-xoom

Android 3.0 Honeycomb schijnt een verlichting te zijn voor de tablet gebruiker, maar wie gaat het systeem gebruiken als de eerste tablet al 800,00 dollar moet gaan kosten? Een advertentie van Best Buy is in Amerika uitgelekt en toont een prijs van 799,99 dollar voor de Motorola Xoom tablet, wat ontzettend veel geld is voor elke koper, zelfs diegenen die al maanden op Android Honeycomb wachten.

Volgens Engadget zal de Xoom tablet op 24 februari officieel in de verkoop gaan. Voor de Xoom te kunnen gebruiken schijn je wel eerst een Verizon internet abonnement te moeten activeren. Je kunt dus schijnbaar geen gebruik van de tablet maken via Wifi, computer of welke internet verbinding dan ook, zonder een abonnement geactiveerd te hebben. Deze abonnementen zijn per maand opzegbaar en je moet minimaal één maand een abonnement hebben.

Commercial Motorola Xoom tablet

Nadat Motorola de Xoom tablet als teaser al toonde vorige week kwam het merk tijdens de Super Bowl met de echte commercial. In deze advertentie wordt de Xoom getoond met verschillende applicaties in gebruik. Motorola heeft ook een speciale product pagina gelanceerd waar alle specificaties van de tablet getoond worden. De belangrijkste punten zijn een 10.1 inch display met een 1.280 bij 800 resolutie, Android 3.0 Honeycomb, Adobe Flash ondersteuning, en een Nvidia Tegra 2 1GHz dual-core processor.

Bron: Android Community

Reacties (0)