Motorola presenteert Motorola One Zoom en E6 Plus

06 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
motorola-one-zoom-1

Motorola kondigt twee smartphones aan tijdens de IFA-beurs in Berlijn, namelijk de Motorola One Zoom en de E6 Plus. De One Zoom beschikt over vier camerasensoren achterop, waarvan ééntje bedoeld is voor drie keer optisch inzoomen.

Dit is de Motorola One Zoom…

Tijdens de IFA in Berlijn heeft Motorola de Motorola One Zoom gepresenteerd. De smartphone beschikt over een cameramodule achterop die vier sensoren heeft. De hoofdcamera heeft een 48-megapixelsensor (quadpixel twaalf megapixel, die tevens beschikt over een optische beeldstabilisator), een acht megapixeltelelens met drie keer optische en tien keer hybride zoom en optische beeldstabilisatie, een zestien megapixelsensor groothoeklens en een vijf megapixelcamera voor diepte-informatie. De frontcamera beschikt over 25-megapixel. Onder de motorkap van de Motorola One Zoom zit een Qualcomm Snapdragon 675-processor, 4 GB aan werkgeheugen, 128 GB aan interne opslagruimte en een accu met een vermogen van 4.000 mAh. Het oled-scherm is 6,4-inch groot en heeft een beeldverhouding van 19:9, evenals een maximale resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. Bovendien zit de vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt én is er een koptelefoonaansluiting. Het led-lampje achterop is in de vorm van het Motorola-logo gemaakt.

…en dit is de Moto E6 Plus

De Motorola Moto E6 Plus beschikt over een dualcamerasysteem van dertien (f/2.0) en twee megapixel. Dit zijn respectievelijk de hoofdcamera en de dieptesensor. Het scherm van het toestel is 6,1-inch groot en heeft een hd+-resolutie. De frontcamera heeft acht megapixel. Daarnaast is er ruimte voor een micro-sd-kaart tot 512 GB, terwijl je verder mag rekenen op een vingerafdrukscanner achterop de telefoon, een (verwijderbare) accu van 3.000 mAh, Android 9.0 Pie en een octacore-processor die geklokt is op 2.0 GHz.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Motorola One Zoom zal beschikbaar zijn in Nederland op 6 september vanaf 429,99 euro in de kleur electric grey. De nieuwe Moto E6 Plus is in Nederland verkrijgbaar vanaf half september vanaf 159,99 euro in de kleur polished graphite.

Reacties (0)