‘Motorola Moto Z4 Play krijgt 48-megapixelcamera’

06 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
motorola-moto-z4-play-1

Zoals het er nu naar uitziet krijgt de Motorola Moto Z4 Play een 48-megapixelcamera aan de achterkant van het toestel. Die camera zal wederom in een circulaire module aan de achterkant zitten, net zoals dat het geval is met voorgaande Moto Z-toestellen.

Moto Z4 Play met 48-megapixelcamera – gerucht

Er zijn nieuwe details verschenen over de Motorola Moto Z4 Play, een aankomende toestel van Motorola en Lenovo. Naar verluidt krijgt het model een 48-megapixelcamera aan de achterkant, een trend die we de laatste tijd bij veel meer smartphones te zien krijgen. Die smartphones krijgen meestal een sensor van Sony, of misschien wel Samsung, aan boord, maar daar is dit keer geen sprake van. De camera zou in plaats daarvan afkomstig zijn Q Technology. In het bijzonder zou het de S5KGM1SP-sensor moeten gaan worden.

Onder de motorkap zit waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 675, samen met 4 tot 6 GB aan werkgeheugen en 64 tot 128 GB aan interne opslagruimte. Ook zou er een accu met een vermogen van 3.000 mAh aanwezig zijn, evenals een stockversie van Android 9.0 Pie. Voorop zit een scherm van 6,22-inch, inclusief een in-display vingerafdrukscanner. Waarschijnlijk krijgt de Moto Z4 Play ook een super amoled-display. Wanneer het toestel wordt uitgebracht, is nog niet bekend — maar waarschijnlijk in de eerste helft van dit jaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)