Motorola Moto G100 is een snelle smartphone met 5g-ondersteuning

25 maart 2021 2 Minuten 0 Reacties
Motorola Moto G100

Motorola heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd. De Motorola Moto G100 biedt 5g- en wifi 6-ondersteuning en draait op de snelle Qualcomm Snapdragon 870-processor.

De Motorola Moto G100 komt met een CinemVision-scherm van 6,7-inch. Een ultrabreed scherm in een 21:9-beeldverhouding die tevens beschikt over een refresh rate van 90 Hz. Dit scherm moet volgens de fabrikant zorgen voor een 25 procent groter kleurbereik en beschikt over HDR10-certificering. Het toestel draait op het Snapdragon 870 5G-platform voor snelle prestaties. Aan boord vinden we 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen. Het opslaggeheugen is uitbreidbaar met een micro-sd-kaart tot 1 TB. De batterij aan boord is met een capaciteit van 5.000 mAh behoorlijk groot te noemen. Je kunt de batterij met 20W weer opladen. Het toestel draait op Android 11 met My UX.

Het toestel biedt ruimte voor twee simkaarten, waarbij je één sleuf kunt gebruiken voor een micro-sd-kaart om het opslaggeheugen uit te breiden. Ook is er een 3,5mm-koptelefoonaansluiting en een usb-type-c-poort aanwezig. Het toestel ondersteunt bluetooth 5.1, wifi 6, 5g, nfc en komt met een enkele speaker aan de onderzijde van het toestel. Motorola komt ook met het nieuwe platform ‘Ready for’. Hiermee verbind je de smartphone met een groter scherm, bijvoorbeeld je televisie of monitor.

Achterop het toestel vinden we een cameramodule met vier camera’s. Hier vinden we een hoofdcamera van 64 megapixel met Quad Pixel-technologie. Deze moet vier keer meer gevoeligheid bij weinig licht kunnen verwerken. Tevens zit er een ultragroothoeklens in verwerkt met zestien megapixel die tevens dienst doet als Macro Vision Camera met ingebouwde ringverlichting om onderwerpen tot 5x dichterbij te halen. Een dieptecamera van twee megapixel en een TOF Laser Autofocus maken de cameramodule helemaal af. Voorop vinden we een frontcamera van zestien megapixel, samen met een tweede frontcamera van acht megapixel voor het maken van grote groepsselfies. Motorola besteed extra aandacht aan de videomogelijkheden van dit toestel. Zo kun je tegelijk filmen met de camera aan de voorkant en de achterkant, om zo je eigen vlogs te maken. Via Audio Zoom-technologie kunnen de microfoons ook het geluid van veraf goed vastleggen.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Motorola Moto G100 is vanaf midden mei verkrijgbaar in de kleur Magic Blue. Het toestel krijgt een verkoopadviesprijs van 499,99 euro.

Lees meer over Motorola.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)