Mobi One 11.6 inch Windows 7 tablet nu in Nederland verkrijgbaar

05 april 2011 1 Minuut 1 Reacties
Mobi-One-tablet

Ndigo heeft deze week de Mobi One tablet in Nederland gelanceerd. De Mobi One – in haar thuisland Canada bekend onder de naam ExoPC Slate - is een aldaar geprezen 11.6 inch Windows 7 tablet PC. De tablet maakt gebruik van een unieke Windows 7 User Interface (UI) layer, ontworpen om Windows 7 optimaal te kunnen gebruiken.

De Mobi One bevat een 1,66GHz Intel Atom N450 processor, 2GB DDR2 geheugen en richt zich op de veeleisende gebruiker in het zakenleven, onderwijs en onder consumenten. De tablet wordt standaard geleverd met een 32GB Solid State Drive versie. Optioneel kun je kiezen voor een upgrade naar de 64GB Solid State Drive versie die ook over 3G en GPS beschikt. De afmetingen van de Mobi One zijn 295mm x 195mm x 14mm met een gewicht van 990 gram.

Uniek aan de Mobi One tablet is het 11,6 inch 1366 x 768 pixel display met capacitieve multi-touch. Full HD 1080p output beeld kwaliteit is gegarandeerd dankzij de mini-HDMI connector, die SD en HD ondersteunt. Daarnaast kun je met de Mobi One video conferences houden dankzij de ingebouwde webcam. Verder beschikt de tablet standaard over WiFi, Bluetooth 2.1, USB, SD card slot, built-in speakers, built-in microfoon en een hoofdtelefoon aansluiting. In tegenstelling tot vele andere tablets ondersteunt de Mobi One volledig Flash en Silverlight, wat deze tablet ideaal maakt voor toepassingen in onderwijs en op kantoor.

De Mobi One is verkrijgbaar vanaf 799 euro. Meer informatie over deze tablet is terug te vinden op www.mobi-one.nl.

Reacties (1)