‘Microsoft Surface Pro 4 wordt in oktober gepresenteerd’

16 juli 2015 1 Minuut 0 Reacties
Surface-3-review-gebruik

Volgens de bronnen van Digitimes is Microsoft voornemens op in oktober de alweer vierde generatie Surface Pro te lanceren, voorzien van Windows 10.

De Microsoft Surface Pro 3 is alweer een tijdje te koop en dus steken de geruchten over een opvolger de kop weer op. De laatste keer dat we de nog onaangekondigde Surface Pro 4 bespraken zou het apparaat in mei gelanceerd worden maar het mag duidelijk zijn dat dit niet gebeurd is. Zou oktober dan wel kloppen?

Volgens de bronnen van Digitimes is Microsoft voornemens op in oktober de alweer vierde generatie Surface Pro te lanceren. De website baseert zich op de grote hoeveelheid harde schijven die Microsoft bij Samsung besteld heeft en de vraag aan de productieketen om de productie in september op te schroeven zodat een lancering in oktober haalbaar is.

Het principe van het apparaat blijft hetzelfde; de ideale combinatie van een tablet en een laptop, met krachtige prestaties en interessante features. Natuurlijk zal de nieuwe generatie draaien op Windows 10, de nieuwste versie van Windows die eind deze maand gelanceerd wordt. De Surface pro 4 zou qua design weinig afwijken van zijn voorganger maar onder de motorkap zien we deze keer mogelijk een nieuwe Skylake-processor van Intel terug. Over de overige specificaties is nog niets bekend.

Advertentie

Digitimes verwacht dat de introductie van de Surface pro 4 voor een verdubbeling van het aantal verkochte Pro-apparaten per maand zal zorgen. Momenteel zou Microsoft ongeveer 300.000 Surface Pro 3-modellen per maand verschepen en na de introductie van de Surface Pro 4 moet dit rond de 600.000 stuks uitkomen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)