Meer foto’s van de Samsung Galaxy A8 opgedoken

08 juli 2015 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-a8-meer-fotos

Er zijn meer foto's van de Samsung Galaxy A8 opgedoken en die bevestigen het gerucht dat de phablet een vingerafdrukscanner krijgt. De scanner is ook nog eens duidelijk te zien op de foto's, compleet met een Chinees onderschrift.

Samsung Galaxy A8 krijgt vingerafdrukscanner

De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung heeft de phablet Samsung Galaxy A8 nog steeds niet aangekondigd, terwijl het met de dag zekerder wordt dat het toestel bestaat. Zo is het apparaat vorige maand door de Amerikaanse telecomautoriteit bekeken en goedgekeurd en kwamen we het toestel ook al eerder tegen op verschillende foto’s en video’s. Vandaag komen we het toestel nog een keer tegen in een nieuwe serie foto’s, die zijn gemaakt door de Chinese website PC Online, die een werkend model in handen hebben gekregen.

Zoals we inmiddels weten wordt de Samsung Galaxy A8 de dunste phablet van Samsung tot op heden, met afmetingen van 158 bij 76.77 bij 5.94 mm. Ook krijgt de A8 een metalen frame, net zoals de Samsung Galaxy S6 (Edge) en kunnen we er ook op rekenen dat dit geen powerhouse wordt, maar meer een toestel die wat budgetvriendelijker is. De verwachting is dat de Samsung Galaxy A8 zo’n vijfhonderd dollar moet gaan kosten. Dat is nog steeds een hoop geld, maar zit ook redelijk onder de prijs van andere phablets die net op de markt uitkomen.

Voor dat bedrag krijg je redelijke specs, die niet echt high-end zijn. Onder de motorkap vinden we 2GB aan werkgeheugen en een octacore Qualcomm Snapdragon 615-processor. Ook heeft het apparaat 16GB aan intern geheugen, dat gelukkig uitbreidbaar is, beschikt het over een zestien megapixel-camera aan de achterkant en een camera van vijf megapixel aan de voorkant. Ook krijgt het een batterij van 3050 mAh, evenals een vingerafdrukscanner en een Super Amoled-scherm van 5,7 inch, met een full hd-resolutie.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)