Meer details Philips’ eerste Android 4.0 tablets bekend

24 april 2012 1 Minuut 0 Reacties
Philips-Tablet-7

Vorige week dook er al een foto op van een Philips tablet waardoor we konden concluderen dat Philips eindelijk ook de tabletmarkt gaat betreden. Vandaag zijn er meer specificaties van deze 7 inch Android 4.0 tablet opgedoken, en heeft Philips een video gepubliceerd waarin nog twee nieuwe modellen getoond worden.

Philips Tablet 7+ specificaties

Philips zal in eerste instantie proberen China te veroveren met de nieuwe tablets. De eerste tablet die daar gelanceerd zal worden is de 7 inch PI3800. Deze tablet is gebaseerd op een 1GHz Linley CPU welke opduikt in steeds meer budget tablets. Daarnaast beschikt de PI3800 over een 16:9 display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 2 megapixel camera aan de achterzijde, een VGA camera aan de voorzijde, 0.75 Watt luidsprekers met FullSound technology, 8GB aan intern opslaggeheugen, Wifi, Bluetooth 2.1, een microUSB aansluiting en een 4000 mAh batterij. Qua besturingssysteem krijg je de laatste versie van Android, Ice Cream Sandwich. Over de prijs van deze tablet is nog niks bekend maar gezien de specificaties zal deze ergens rond de 150 euro liggen.

Philips Entertainment Tablets

Philips Tablet 7+, Tablet 7 Color en Tablet 8

Bovenstaande video toont drie modellen die Philips de komende tijd gaat lanceren; De Tablet 7+ (de hierboven besproken tablet), de Tablet 7 Color (met meerdere kleurvarianten en een resolutie van 800 bij 480 pixels) en de Tablet 8 (chiquere variant met een aluminium afwerking en een resolutie van 1.024 bij 768 pixels). Alle modellen draaien op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en worden eerste in het Verre Oosten op de markt gebracht. Bij succes zouden de tablets ook naar Europa kunnen komen.

Bron: Tablet-News

Reacties (0)