Meer details over de Asus Transformer Book T101 bekend

31 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
asus-transformer-t101-1

Tijdens Computex in Taiwan is meer informatie naar buiten gekomen over de budgettablet Asus Transformer Book T101.

Mobile Geeks is er tijdens Computex in Taiwan in geslaagd om zijn hand te leggen op de Asus Transformer Book T101. Het gaat om een 2-in-1-tablet die voor een budgetprijs op de markt wordt gebracht. En alhoewel we een week terug al het een en ander naar buiten konden brengen over de nieuwe tablet, heeft het eerdergenoemde medium nog meer details te pakken gekregen.

Nadat Mobile Geeks de tablet even in zijn handen heeft gehad, wist het medium de nodige details naar buiten te brengen. Het gaat om een 10 inch tablet met een beeldschermresolutie van 1280×800. Daarnaast beschikt het apparaat over een afneembaar toetsenbord. De tablet gaat draaien op een Intel Atom x5-Z8300 processor en beschikt over 2GB werkgeheugen. Asus schijnt de 2-in-1 tablet, in tegenstelling tot eerdere berichten, in drie varianten op de markt te brengen. Zo kunnen liefhebbers kiezen voor een opslagcapaciteit van 32GB, 64GB of 128GB.

Advertentie

Verschil tussen Transformer Book T101 en T100HA

Naar verwachting zal de Transformer Book T101 voor dezelfde prijs op de markt komen als zijn voorganger, de T100HA: 299 euro. Wat wel duidelijk is, is dat de helderheid van het beeldscherm van de nieuwe variant een stuk verbeterd is. Ook kun je op de tablet externe monitoren aansluiten. De tablet beschikt namelijk over microHDMI. De tablet komt in meerdere kleuren beschikbaar.

Afgelopen week presenteerde Asus in Taiwan ook nieuwe Transformers; de Transformer 3, Transformer 3 Pro en Transformer 3 mini.

Reacties (0)