‘LG wijzigt naam voor vlaggenschip G7’

04 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
LG G6

Volgens berichten zou LG denken aan een naamsverandering voor het nieuwe vlaggenschip. Het zou goed kunnen dat de LG G7 onder een geheel nieuwe naam zal verschijnen. Zo hoopt LG beter de concurrentie aan te kunnen gaan met de grootmachten Apple en Samsung.

Vorig jaar verscheen de LG G6, het vlaggenschip van LG. Tablets Magazine was erg tevreden over de smartphone en het toestel kreeg dan ook een mooi cijfer in de LG G6 review. In november verscheen het bericht dat de opvolger, de LG G7, in januari van dit jaar gepresenteerd zou worden. Met de CES 2018, de grootste elektronicabeurs van het jaar, om de hoek verwachten wij dan ook snel meer informatie over het nieuwe vlaggenschip van LG.

LG G-series houdt waarschijnlijk op te bestaan

Een medewerker van het bedrijf heeft echter bekend gemaakt dat de naam G-series, waar de G6 en de opvolger G7 onder vallen, waarschijnlijk zal ophouden te bestaan:

“LG is preparing a new brand strategy for the G series in the first half of the year. Numbering the phone with a two-digit number and rebranding the phone with a new name are some of the options on the table.”

Het wordt erg interessant om te zien welk nieuws er de komende dagen naar buiten wordt gebracht. Verschijnt het nieuwe vlaggenschip van LG nog onder de naam LG G7? Of wellicht begint de naamswijziging pas bij de opvolger van de LG G7?  Vorig jaar kon de hardware zich qua specificaties niet meten met de toptoestellen van de concurrenten. Dit jaar lijkt het echter dat het nieuwe toestel ook over de nieuwe Snapdragon 845-processor zal beschikken, waarmee het toestel zich qua hardware kan meten met de nieuwe Samsung Galaxy S9.

Reacties (0)