‘LG werkt aan LG V35 ThinQ met twee camera’s en 6″-scherm’

12 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-v30-foto-3

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt LG momenteel aan een opvolger voor de LG V30S ThinQ, die waarschijnlijk de naam LG V35 ThinQ gaat dragen. Zoals het er nu naar uitziet, zal de smartphone slechts beschikken over kleine updates.

LG V35 ThinQ is onderweg – gerucht

Als we Android Headlines mogen geloven dan zal LG binnenkort de LG V35 ThinQ gaan presenteren. Dit toestel moet worden voorzien van een 6″-scherm en resolutie van 2.880 bij 1.440 pixels. Het paneel zal dit keer oled en niet poled (plastic oled) zijn. In tegenstelling tot de LG G7 ThinQ, zal de V35 geen inkeping aan de bovenkant van het scherm gaan krijgen. Qua design zal deze smartphone dus gaan lijken op de V-toestellen die hiervoor zijn uitgebracht; dat zal bij een aantal mensen waarschijnlijk in goede aarde vallen.

Op de achterkant zit een dubbel camerasysteem met twee camera’s van zestien megapixel. Eén daarvan zal een groothoeklens zijn, terwijl de ander een diafragma krijgt van f/1.6. De camera’s moeten ondersteuning aanbieden voor Super Bright Mode, Google Lens en verschillende functies op basis van kunstmatige intelligentie (functies die ook worden verwacht op de G7). Verder zal er (wederom) een 32-bit hifi quad-dac aanwezig zijn en ondersteunt de microfoon far-field-technologie. Daardoor kan de smartphone je van verre afstanden horen.

Reacties (0)