‘LG V40 krijgt vijf camera’s en face unlock’

26 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-v30-foto-2

Volgens een bron dichtbij LG gaat de aankomende LG V40 maar liefst vijf camera's aan boord krijgen. Hoe dit er in de praktijk uit gaat zien is nog niet duidelijk. Wellicht speelt een vorm van face unlock een rol bij de hoeveelheid camera's, want ook dat zou naar het toestel toe moeten komen.

Waar we vijftien jaren geleden met een beetje geluk net een simpele camera op de telefoon hadden met 0,1 megapixel, daar gaat het de laatste tijd helemaal los. We hebben al smartphones met dubbele camera’s aan de voor- en achterzijde, maar volgens een bron dichtbij LG is dat nog niet genoeg, zo meldt Android Police. Zo zou de opvolger van de LG V30 (zie foto), met de spannende naam LG V40, maar liefst vijf camera’s gaan krijgen.

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe dit er in de praktijk uit gaat zien. De Huawei P20 Pro heeft drie camera’s aan de achterzijde en één camera aan de voorzijde. Wellicht dat de LG V40 ook drie camera’s achterop krijgt en twee aan de voorkant. De bron weet namelijk ook te melden dat de LG V40 face unlock gaat krijgen, dus wellicht is daar één (of meerdere) camera’s voor gereserveerd.

Snapdragon 845 en een notch op de LG V40

Het nieuwe toestel van LG zou ook een notch krijgen, maar deze is softwarematig uit te schakelen. Qua design zou de smartphone op de LG G7 ThinQ moeten gaan lijken, wat in principe geen straf is, maar het design was nou ook weer niet heel spannend zoals je in onze review kon lezen. Aan boord zouden we straks de Snapdragon 845-processor moeten gaan vinden.

Advertentie

 

Reacties (0)