LG presenteert LG G6+ en geeft gewone G6 een grote software-update

19 juni 2017 1 Minuut 1 Reacties
lg-g6-plus

LG heeft maandag een nieuwe versie van de LG G6 aangekondigd: de LG G6+. Ook krijgt de oudere G6 enkele nieuwe functies middels een update. De G6+ heeft overigens geen groter scherm gekregen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Galaxy S8+.

Dit is de LG G6+

Het is inmiddels ruim vier maanden geleden dat LG de LG G6 heeft onthuld, maar op maandag heeft de fabrikant een nieuwe variant van het G6-model gepresenteerd. LG heeft het toestel de LG G6+ genoemd, die, in tegenstelling tot veel Plus-modellen, geen groter scherm gekregen heeft. Het scherm blijft dus 5,7-inch groot. Het interne geheugen is er overigens wel op vooruitgegaan en is een verdubbeling ten opzichte van het eerste model: 128 GB. Ook zul je bij de aankoop van het toestel een B&O Play-koptelefoon krijgen, laat LG weten.

Welke koptelefoon je precies krijgt, is nog niet bekend. Maar met deze koptelefoon zul je ongetwijfeld meer uit de 32-bit quad hifi DAC (digital to analog converter) kunnen halen die in de G6 en G6+ zit. Verder zal de LG G6+ draadloos opgeladen kunnen worden en zal die in drie kleuren verkrijgbaar zijn: simpel gezegd goud, blauw en zwart. Het originele G6-model wordt niet vergeten: die kan straks na een software-update de telefoon laten ontgrendelen middels gezichtsherkenning. Wanneer al dit moois uitkomt, is helaas nog niet bekend.

Lees ook onze recensie van de LG G6.

Reacties (1)