‘LG G8 krijgt twee scherm dat je vast moet klikken’

17 januari 2019 1 Minuut 1 Reacties
lg logo

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de LG G8 een tweede scherm dat je er zelf aan vast kunt klikken. Zoals het er nu dus naar uitziet gaat het hier niet om een opvouwbare smartphone, maar krijgt de G8 dus een andere gimmick mee.

LG G8 met een los scherm – gerucht

LG staat erom bekend nog wel eens wat uit te proberen als het om smartphones gaat. Zo heeft het bedrijf met de LG G7 ThinQ de Boombox-luidspreker geïntroduceerd en komen we op de LG V40 ThinQ niet drie, vier maar vijf camera’s tegen. En als we de nieuwste geruchten mogen geloven, die staan gepubliceerd bij CNET, dan zal LG wederom iets nieuws uitproberen bij de aankomende LG G8 (die mogelijk ook wordt voorzien van het ThinQ-label): namelijk een tweede scherm dat je er zelf nog mag aan vastklikken.

Dit tweede scherm ontstaat dus niet wanneer je het toestel zou opvouwen of zit niet boven het reguliere scherm, maar kan alleen worden gebruikt wanneer die dus is vastgeklikt aan de LG G8. Het wordt een optionele accessoire die het scherm moet vergroten. Het is niet duidelijk of dit tweede scherm apart verkocht of direct meegeleverd wordt. Hoe het ook zit, de verwachting is dat de Zuid-Koreaanse fabrikant de smartphones tijdens of vlak voor Mobile World Congress 2019 zal presenteren; dan komen we alles te weten.

Reacties (1)