‘LG G7 wordt in januari gepresenteerd, vlak voor Galaxy S9’

27 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
lg logo

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG zou voornemens zijn de LG G7 te presenteren tijdens CES in januari, voor de onthulling van de Galaxy S9. Dan moet de fabrikant wel vroeg z'n show plannen, aangezien dat andere toestel mogelijk ook tijdens het evenement wordt onthuld.

LG G7: onthulling tijdens CES in januari?

Mocht je denken dat de LG G7 nog even op zich laat wachten, dan heb je het wellicht mis. Ondanks het feit dat de LG G6 nog niet eens een jaar op de markt is, zal de opvolger mogelijk al in januari worden aangekondigd. In januari is er de CES-beurs in Las Vegas, waar veel fabrikanten aanwezig zijn met hun nieuwe producten. Waarschijnlijk zal de smartphone ook meteen vanaf januari te koop zijn, schrijft Business Korea, maar onduidelijk is of dit wereldwijd het geval is (maar ervaring leert ons dat dit waarschijnlijk niet gebeurt).

De reden dat LG de opvolger van de LG G6 zo snel op de markt wil brengen, lijkt heel simpel. De fabrikant wil Samsung te snel af zijn. Dan moet het bedrijf wel z’n onthulling vroeg plannen, aangezien er eerder al het gerucht verscheen over de Galaxy S9, die mogelijk ook tijdens CES 2018 te zien is. Het is helaas niet te controleren waar Business Korea zijn informatie vandaan gehaald heeft, dus neem het nieuws nog met een korreltje zout. Maar ergens zou het wel logisch zijn als LG inderdaad van plan is de lancering van de G7 naar voren te halen.

Reacties (0)