LG G7 One: een Android One-vlaggenschip zonder softwareschil

28 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-g7-one

LG heeft dinsdag zijn eerste Android One-toestel aangekondigd: de LG G7 One. Dit is een Android One-vlaggenschip met specificaties waar menig Android One-gebruikers jaloers op zou zijn. Het toestel heeft ook heel wat weg van de reguliere LG G7.

LG G7 One met Android One

LG heeft officieel zijn eerste Android One-smartphone aangekondigd. Dit is een high-end apparaat als je kijkt naar het andere aanbod van One-toestellen. De LG G7 One heeft een Qualcomm Snapdragon 835-processor, een ontzettend helder instelbaar scherm van 6,1-inch met inkeping en resolutie van 1.440p en een boombox speaker die we eerder al tegenkwamen op de LG G7 ThinQ. Ook is er een koptelefoonaansluiting aanwezig, evenals dezelfde quad-dac die ook is inbegrepen in de eerdergenoende G7.

Op de achterkant zit een enkele camera van zestien megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over acht megapixel. Daarnaast is er ‘slechts’ 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. Er is een micro-sd-kaartsleuf en ook een accu van 3.000 mAh. Hoewel nog niet bekend is hoe duur het toestel moet gaan worden, heeft LG al wel gezegd dat de LG G7 One voor een ‘exceptionele prijs’ in de markt wordt gezet. Verder wordt het toestel dus niet geleverd met de softwareschil van het bedrijf, wat voor veel mensen een pluspunt kan zijn.

Reacties (0)