LG G6 wordt voor eind juni voorzien van Android 8.0 Oreo

23 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-g6-foto-9

Op de Italiaanse website van LG is te lezen dat de LG G6 voor het einde van juni moet worden voorzien van Android 8.0 Oreo. Het andere vlaggenschip van het Zuid-Koreaanse bedrijf, de LG V30, heeft in enkele delen van de wereld al de Oreo-update ontvangen.

LG G6 ontvangt dit jaar Android 8.0 Oreo

De LG V30 is het meest recent uitgebrachte vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Het is dan ook niet gek dat het bedrijf dit toestel voor laat gaan als het om grote en belangrijke updates gaat. In sommige delen van de wereld, waaronder thuisbasis Zuid-Korea, heeft de smartphone al de update naar Android 8.0 Oreo ontvangen. Het oudere broertje van de V30, de LG G6, heeft dat geluk nog niet mogen delen, aangezien er tot op heden nog geen update is uitgebracht. Maar daar komt binnenkort verandering in.

Op de Italiaanse website van LG is namelijk te lezen dat de LG G6 voor het einde van juni wordt voorzien van Android 8.0 Oreo. Dit geldt voor Europa, dus we verwachten dat de update dan ook naar Nederland zal komen. Hoewel het natuurlijk goed nieuws is dat LG de G6 nog niet is vergeten (dat zou ook een beetje schandalig zijn voor een toestel dat nog geen jaar op de markt is), is het toch jammer om te zien dat je mogelijk dus nog vijf maanden moet wachten op die update. Hoe dan ook, Oreo is onderweg — maar laat dus nog op zich wachten.

Reacties (0)