Levertijd iPad 2 in Amerika nu al naar 2 tot 3 weken

11 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
ipad2-facetime

Vandaag is de grote Apple iPad 2 dag in Amerika en kan de tablet worden aangeschaft via de Apple Store winkels, andere retailers en via de Apple website. De vraag was van te voren eigenlijk niet of de verkoop een succes zou zijn maar wanneer Apple in Amerika door de voorraad heen is. Nou, de website van Apple geeft in ieder geval al aan de bij een online bestelling de levertijd nu al 2 tot 3 weken bedraagt.

Vanmorgen stond op de website van Apple nog een levertijd van maximaal 3 dagen, maar blijkbaar zijn er dermate veel bestellingen geplaatst dat Apple in ieder geval door haar eigen voorraad heen is. Wat de stand van zaken bij de Apple Stores en de andere retailers is, is niet bekend maar er zijn lange rijen gemeld en wie zijn iPad 2 vandaag niet aanschaft in deze winkels zal ook daar een paar dagen langer moeten wachten.

Ook in Nederland kun je de iPad 2 al als pre-order bestellen. Wellicht toch zo slim gezien de taferelen in Amerika. Kijk op onze iPad 2 pagina voor de winkels waar je de tablet al kunt bestellen.

Reacties (0)