Lenovo wil eerste 5g-smartphone met Snapdragon 855 op de markt brengen

31 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
5g

Grote woorden van Vicepresident Chang Cheng van Lenovo. Volgens hem zal Lenovo het eerste bedrijf ter wereld zijn dat een 5g-smartphone op de markt zal brengen en zal dit toestel worden uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 855-processor.

Waar andere fabrikanten druk bezig zijn om de eerste opvouwbare smartphone op de markt te brengen, daar gooit Lenovo het over een andere boeg. De verwachting is dat de eerste smartphones die geschikt zijn voor het 5g-netwerk vanaf volgend jaar op de markt zullen verschijnen. Het blijft hier echter niet bij. Ook de nieuwste Snapdragon 855-processor, de opvolger van de populaire Snapdragon 845-processor die we op dit moment in veel high-end smartphones terugvinden, zal in de nieuwe smartphone van Lenovo te vinden zijn. Volgens geruchten zou Qualcomm de nieuwe processor inmiddels al in productie hebben.

Lenovo heeft flinke concurrentie

Of het blijft bij grootspraak of dat Lenovo inderdaad iets moois voor ons in petto heeft blijft voorlopig even afwachten. Andere bedrijven zijn ook al druk bezig met het ontwikkelen van 5g-telefoons. Plannen voor een opvouwbare smartphone van Lenovo zijn er voor zover wij weten in ieder geval niet. In die markt maken Samsung, Huawei en LG elkaar het leven zuur om de eerste fabrikant te zijn die een opvouwbare smartphone op de markt weet te brengen.

Bron Mysmartprice Via Phone Arena


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)