Lenovo demonstreert tablet prototype met Windows 8

05 juni 2012 1 Minuut 0 Reacties
Lenovo-Windows-8-prototype

De Computex 2012 beurs staat nagenoeg geheel in het teken van Windows 8. Verschillende fabrikanten hebben al Windows 8 tablets, ultrabooks en convertibles aangekondigd en Lenovo kan sinds vandaag aan het rijtje toegevoegd worden. De fabrikant toonde namelijk een prototype tablet met Windows 8 als besturingssysteem.

Ook in dit geval gaat het nog om een prototype (zelfs zonder naam) dat nog veel verandering zal ondergaan maar het idee van Lenovo over het design en de specificaties wordt in ieder geval een stuk duidelijker. Zo komt het design van de tablet overeen met de ThinkPad laptops van de fabrikant, is de tablet voorzien van een kras en vingerafdruk bestendige laag, en heeft de tablet een profiel van 9.7 millimeter.

Qua specificaties beschikt dit model onder meer over een Intel Clover Trail processor, een 10.1 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een microHDMI poort, een dock-connector en een batterij die 10 uur mee moet gaan wanneer volledig opgeladen.

Bron: Engadget

Reacties (0)