Eerste kraakheldere foto’s van onaangekondigde LG G6 te zien

18 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
LG G6 foto’s lek

De nog onaangekondigde LG G6 is al een aantal keren uitgelekt, maar nu zijn er de eerste kraakheldere foto's van het toestel verschenen.

Fullvision

LG zelf heeft ook al een paar keer een duit in het geruchtenzakje gedaan door stukje bij beetje wat bijzonderheden over het nieuwe vlaggenschip te onthullen. Zoals het ‘fullvision’ 18:9 scherm dat een diagonaal krijgt van 5,7 inch en een blik op de softwareschil die LG meelevert met dit Androidtoestel.

Always-on scherm

Echter, goede foto’s ontbraken tot nu. Maar hier zijn ze dan. Zowel van voren als van achteren gekiekt. Op de voorkant valt op dat LG weer kiest voor een ‘always-on’-scherm. Er is altijd een klokje op te zien, en wellicht wat notificaties van binnenkomende berichten. De foto laat een zilverkleurige achterkant zien met twee camera’s en een vingerafdruksensor.

Randen

De voorkant laat dus voor het eerst zien hoe het always-on scherm eruit ziet. Dat scherm heeft ietwat afgeronde hoeken. LG richt zich zo te zien niet op de mode waar veel andere smartphonemakers zich de laatste tijd mee bezig houden: het dunner maken van de randen. De randen zijn goed zichtbaar.

Advertentie

Quad-DAC

Net als de LG V20 krijgt deze phablet 32-bit Quad-DAC. Andere geruchten over de hardware in dit nieuwe vlaggenschip vermelden een Qualcomm Snapdragon 821-processor, 4GB ram, een 3200 mAh batterij en 32GB opslaggeheugen. Dit laatste zou uitbreidbaar zijn met een sd-kaart.

MWC

Verwacht wordt dat LG de telefoon op 26 februari onthult tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Hier, hier en hier zijn geruchten over deze phablet terug te lezen.

Reacties (0)