Komt de Apple Watch met 4g binnenkort naar Nederland?

17 augustus 2021 1 Minuut 3 Reacties
apple-watch-series-6-2

Mogelijk komt de Apple Watch met 4g binnenkort naar Nederland. De Nederlandse website van Apple heeft een supportpagina met verwijzingen naar dit model online gezet.

Op dit moment hebben we nog geen Apple Watch met lte-ondersteuning in Nederland. Een dergelijk model laat je bellen, berichten beantwoorden, meldingen ontvangen en andere mobiele diensten gebruiken zonder dat deze gekoppeld is aan je iPhone. Wel zijn de wifi-modellen van de Apple Watch hier verkrijgbaar. In omringende landen, waaronder België, zijn de 4g-modellen wel te koop. Mogelijk kunnen we ze binnenkort ook in Nederland kopen, zo blijkt uit een verwijzing op een supportpagina van Apple.

De pagina op de website van Apple laat zien hoe je met een mobiele verbinding op je Apple Watch kunt bellen, berichten beantwoorden, meldingen ontvangen en meer, zelfs wanneer je niet in de buurt bent van je iPhone. In het artikel vinden we een link naar een tweede pagina waar informatie hoort te staan dat je een geschikt mobiel abonnement nodig hebt bij een ondersteunende aanbieder. Wanneer je klikt op deze link, dan is deze pagina echter nog niet online.

Apple Watch met 4g binnenkort in Nederland te koop?

De hele uitleg hoe je een mobiele verbinding moet opzetten met de smartwatch van Apple is al wel op de supportpagina te vinden, inclusief screenshots in de Nederlandse taal. Waarom zou Apple dit op de supportpagina zetten wanneer we zelf geen lte-modellen kunnen kopen? Zeker weten we het niet, maar de kans lijkt groot dat je binnenkort ook de Apple Watch met 4g kunt kopen in Nederland.

Advertentie

Lees meer over Apple.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Chris Laarman

Chris Laarman
18 augustus 2021 om 07:01

Die geschiktheid van het mobiele abonnement lijkt mij nu net het probleem. Bij ons (Europa?) is er één lijn per abonnement. Ik heb begrepen, dat in bijvoorbeeld de USA meer lijnen per abonnement zelfs gebruikelijk zijn. (Dat zegt niets over de voordeligheid.)

Inloggen
gdv

gdv
21 augustus 2021 om 15:03

Ik weet niet of dit ook in de rest van Europa geldig is, maar in Belgie kan je 2 lijnen per abonnement hebben.

Inloggen
Chris Laarman

Chris Laarman
21 augustus 2021 om 17:41

Ah, goed dat te weten! 🙂

Inloggen