Jide komt met Remix OS Custom ROM voor Nexus 9 en Nexus 10

16 april 2015 1 Minuut 0 Reacties
Jide-Remix-Ultra-Tablet

Voor een investering van maar 1 dollar kun je binnenkort toegang krijgen tot een Custom ROM van Remix OS die geschikt is voor de Nexus 9 en Nexus 10.

Alweer een aantal maanden geleden introduceerde Jide, een bedrijf van voormalig Google-medewerkers, de Remix Ultra Tablet. Dit model beschikt over interessante specificaties en draait op Remix OS, een aangepaste versie van Android. De tablet kon al via Kickstarter besteld worden maar nu kun je ook voor alleen de software kiezen.

De Jide Remix Ultra, de tablet die een groot succes op Kickstarter bleek, draait op Android 4.4 KitKat maar de makers van de tablet hebben het besturingssysteem deels aangepast en omgedoopt tot Remix OS. De aanpassingen moeten ervoor zorgen dat de tablet voor zowel touch als gebruik met muis en toetsenbord optimaal en comfortabel te gebruiken is. Daarbij staat de software in het teken van multitasken, onder meer door het naast elkaar openzetten van meerdere apps.

Op Kickstarter heeft Jide een nieuwe optie voor mensen die het project willen steunen toegevoegd. Voor een investering van maar 1 dollar kun je binnenkort als één van de eersten toegang krijgen tot een Custom ROM die geschikt is voor de Google Nexus 9 en Google Nexus 10. Met een Custom ROM heb je dus de mogelijkheid om Remix OS op je Nexus-tablet te gebruiken. Jide geeft aan tegen de tijd dat de Custom ROM uitgebracht wordt een duidelijke handleiding klaar te hebben. Iedereen die al in het project geïnvesteerd heeft krijgt sowieso toegang tot de bestanden. De verwachting is dat de Custom ROM van Remix OS in mei uitgebracht wordt.

Lees meer over de Jide Remix Ultra Tablet.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)