iTranslate nu ook beschikbaar voor de iPad

02 december 2013 1 Minuut 0 Reacties
iTranslate-iPad

Via de iPhone was het al mogelijk om middels iTranslate teksten in verschillende talen te laten vertalen en sinds deze week kan de applicatie ook comfortabel op de iPad gebruikt worden.

Met iTranslate is het mogelijk om jezelf 70 verschillende talen verstaanbaar te maken of die talen te vertalen naar je eigen taal. Je kunt zinnen invoeren en deze met een simpele druk op de knop in de gewenste taal laten vertalen, zowel in tekst als in spraak.

De applicatie heeft daarbij qua uiterlijk een flinke update gekregen waarvoor het strakke en simplistische design van iOS 7 als inspiratie diende. Vanzelfsprekend wordt optimaal gebruik gemaakt van het grotere scherm dat de iPad biedt, én kun je middels een simpele swipe-beweging de spraakherkenning activeren.

iTranslate kan gratis gedownload worden uit de App Store en in de app kun je middels een aankoop onder meer de advertenties laten verwijderen en ondersteuning voor spraakherkenning via Siri laten toevoegen. Ook kan middels een in-app aankoop de mogelijkheid voor het vertalen van langere teksten toegevoegd worden.

Reacties (0)