Inkeping op LG G7 ThinQ mogelijk softwarematig te verbergen

11 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-g7-thinq-kleuren

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven over de LG G7 ThinQ dan zullen gebruikers straks in staat zijn de inkeping aan de bovenkant van het scherm softwarematig te verbergen. Veel mensen vinden de notch aan de bovenkant een doorn in het oog, terwijl fabrikanten erbij zweren.

Inkeping LG G7 softwarematig te verbergen – gerucht

Er is een afbeelding opgedoken waarop we mogelijk de LG G7 ThinQ te zien krijgen. Aan de bovenkant van het scherm is te zien dat de inkeping softwarematig is weggehaald en dat de klok en de accu nog steeds zichtbaar zijn in het zwarte gedeelte, waardoor nu dus de gedachte leeft dat de inkeping softwarematig te verbergen is. Voor veel mensen geldt dat inkepingen in schermen een doorn in het oog zijn, terwijl fabrikanten erbij zweren. Hoe je er ook in staat: de notch is iets waar we het voorlopig nog mee moeten doen.

Daarnaast is er mogelijk meer bekend over het dubbele camerasysteem op de achterkant. Dat systeem beschikt waarschijnlijk over twee zestien megapixel-sensoren: een reguliere rgb-sensor met een diafragma van f/1.6 en een wijde lens met een hoek van 107 graden. Dankzij kunstmatige intelligentie zal de smartphone allerlei objecten kunnen herkennen, net zoals de LG V30 kan. Daarnaast zal LG de SuperPixels gaan introduceren. Dit is een term voor het samenvoegen van pixels, waardoor foto’s met weinig licht mooier moeten worden.

Reacties (0)