Huawei toont nieuwe teaser voor de Mate 20-serie

28 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
huawei-mate-20-pro-persafbeelding

Huawei heeft goed door hoe je een hype kunt creëren voor een nieuwe smartphone. De Mate 20 en de Mate 20 Pro worden 16 oktober officieel onthuld, maar de afgelopen weken is er al veel informatie naar buiten gekomen over de nieuwe toestellen. Een nieuwe teaser van Huawei gaat in op de belangrijkste vier kenmerken van de aankomende smartphones, namelijk de krachtige specificaties, unieke camera's, snelle connectiviteit en intelligentie.

De ster van de nieuwe toestellen zijn ongetwijfeld de camera’s aan de achterzijde. Net als op de Huawei P20 Pro beschikt de Mate 20-serie over drie camera’s. De vierkante cameramodule biedt daarnaast ruimte voor de flitser. Ook qua specificaties is er inmiddels al veel bekend. Zo zou het vlaggenschip beschikken over Android’s eerste 7nm chip, een gebogen oled-scherm en een grote batterij met een capaciteit van 4.200 mAh. Dankzij SuperCharge 2.0 zou het toestel binnen dertig minuten tot 70% opgeladen moeten zijn.

Smartphones worden 16 oktober officieel onthuld

Eerder al verschenen er diverse afbeeldingen en een hands-on video van de Mate 20. Ook zouden er draadloze oordoppen, de FreeBuds 2 Pro, samen met de nieuwe toestellen op de markt moeten komen. Ook zouden beide smartphones direct op Android 9.0 Pie moeten draaien. Eerder al verscheen het kleine broertje, de Huawei Mate 20 Lite, op de markt. Op 16 oktober zullen beide toestellen officieel onthuld gaan worden.

Reacties (0)