‘Huawei P20 Pro met drie camera’s heeft 40 megapixel-sensor’

21 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
huawei-p20-pro-achterkant

Het duurt nu niet lang meer voordat de Huawei P20 Pro wordt aangekondigd. Dat betekent dat de geruchtenmolen op volle toeren draait. Nu wordt er beweerd dat het toestel met drie camera's zal beschikken over een hoofdsensor van veertig megapixel.

Veertig megapixel-sensor op Huawei P20 Pro – gerucht

De details over de nieuwe vlaggenschepen van Huawei blijven maar binnendruppelen. Dat is niet vreemd, want volgende week worden de smartphones officieel onthuld door de Chinese fabrikant. Eerder kwamen de prijzen van de verschillende modellen in het nieuws en nu is het de beurt aan een gerucht over het drievoudige camerasysteem op de Huawei P20 Pro. Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan zal Huawei een hoofdsensor van maar liefst veertig megapixel gaan installeren op het apparaat. Dat is ongekend hoog.

Ook zal er een telelens van acht megapixel aanwezig zijn, evenals een zwartwitlens van twintig megapixel. Dit klinkt allemaal heel mooi natuurlijk, maar veertig megapixel is niet het hoogst gemeten aantal tot op heden op een smartphone. Die eer is nog altijd weggelegd voor de Nokia PureView-camera die we zagen op de Nokia 808 en Lumia 1020. Daar zat namelijk een camera op van 41 megapixel. Verder bevestigt de bron de specificaties die al gelekt zijn over de smartphone. Het wachten is nu op het volgende geruchten over de P20-lijn.

Reacties (0)