‘Huawei Mate 20X wordt een smartphone voor gamers’

09 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
huawei-mate-20x-teaser

Zoals het er nu naar uitziet zal Huawei nog een gamesmartphone gaan uitbrengen in de vorm van de Huawei Mate 20X. De Chinese fabrikant heeft namelijk een teaser gepubliceerd waarin een dergelijk apparaat wordt gepromoot. Mogelijk horen we hier volgende week meer over.

Huawei Mate 20X te zien in teaser

Huawei heeft momenteel twee high-end smartphoneseries: de P- en de Mate-telefoons. Binnen deze series verschijnen vaak nog aanverwante smartphones, die bijvoorbeeld goedkoper of juist duurder zijn. Dat kan respectievelijk door functies weg te halen of juist toe te voegen. Nu lijkt het erop dat Huawei volgende week nog een smartphone in de planning heeft staan, naast de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro, namelijk de Huawei Mate 20X. Dat blijkt uit een tweet die het officiële kanaal van het Chinese bedrijf heeft gepubliceerd.

Op de teaser zien we een blok ijs die ongeveer zo groot is als een grote smartphone van dit moment, met de tekst “In the heat of battle, stay cool with #HUAWEIMate20X”. In de video wordt er verder gesproken over “cooler” en “longer gaming”, waardoor de link naar een gamesmartphone dus snel is gelegd (helemaal in het licht van de recente trend om dergelijke smartphones te presenteren). Op 16 oktober zal Huawei de Mate 20 en Mate 20 Pro presenteren en mogelijk dus ook de Huawei Mate 20X.

Reacties (0)