Volgende vlaggenschip van Huawei heet mogelijk Huawei Mate 20

10 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
Huawei Nexus

Zoals het er nu naar uitziet zal de volgende smartphone van Huawei de naam Huawei Mate 20 gaan krijgen. Dat blijkt uit een geregistreerd handelsmerk. Het bedrijf heeft daarnaast nog veel meer merknamen vastleggen: van Mate 30 tot en met de Mate 90.

Huawei Mate 20-merknaam vastgelegd

De verwachting is de Huawei zijn volgende vlaggenschip Huawei Mate 20 gaat noemen. Nu is er een handelsmerk opgedoken die dat gerucht wat gewicht heeft. De fabrikant heeft de naam namelijk officieel laten vastleggen in Europa. Daarnaast heeft het bedrijf nog veel meer gedaan. De namen Mate 30 tot en met Mate 90 zijn ook meteen vastgelegd, waardoor het idee nu leeft dat de fabrikant nog lang door wil gaan met deze serie. Naar verwachting zal de Huawei Mate 90 pas verschijnen in 2025, als we de huidige planning volgen.

Waarschijnlijk heeft Huawei gewoon even de tijd genomen om alle merknamen te laten vastleggen, zodat er in de toekomst geen problemen zullen bestaan bij het geven van een naam aan een Mate-serie smartphone. Eerder liet Huawei de namen Huawei P30 en P40 ook al vastleggen, waardoor de kans dus groot is dat we in elk geval de komende twee jaar nog mogen rekenen op nieuwe P- en Mate-toestellen. Naar verluidt zal Huawei de Huawei Mate 20 ergens in of na de zomer aankondigen, als alternatief voor de Galaxy Note 9.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)