‘HTC U11 Plus verschijnt op 2 november’

16 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
HTC U11 Plus uitnodiging

HTC zou op 2 november mogelijk een nieuwe phablet aankondigen: de HTC U11 Plus. Deze telefoon krijgt een schermdiameter van 5,99 inch.

Hoge schermresolutie

Dat vrijwel randloze lcd-scherm krijgt ook een hoge resolutie, van 2880 x 1440 pixels en het scherm heeft een ratio van 18:9. Dat houdt in dat het een vrij langwerpig apparaat is. En dat het scherm zich wat dit betreft kan meten met de LG G6 en de LG V30.

Voortzetting HTC U11

De HTC U11 Plus is een voortzetting van de HTC U11, maar dan wat groter en moderner. De processor van deze nieuwe phablet wordt volgens de geruchtenmachine een supersnelle Qualcomm Snapdragon 835. Die wordt vergezeld door 56GB ram en er is voorzien in 64 of 128GB opslaggeheugen, afhankelijk van de gekozen versie. Deze specificaties komen overeen met die van de HTC U11. Dit alles is nog niet zeker, overigens.

Knijpen

Het is nog niet helder of de HTC U11 Plus knijpbare randen krijgt, waarmee functies van het toestel kunnen worden aangestuurd. De HTC U11 heeft die wel.

Advertentie

HTC heeft vandaag aan Aziatische nieuwsmedia een uitnodiging gestuurd voor een presentatie van nieuwe producten op 2 november. Algemeen wordt aangenomen dat het hier om de U11 Plus zal gaan. In de uitnodiging is een grote U te zien.

De gelekte informatie, noch de uitnodiging van HTC voor de presentatie geven aan of de HTC U11 Plus in Nederland zal uitkomen. Vooralsnog lijkt er alleen sprake van een lancering in China.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)