HTC Flyer met Android 3.2 Honeycomb hands-on

12 december 2011 1 Minuut 7 Reacties
htc-flyer-honeycomb

Begin deze maand was het eindelijk zover dat de HTC Flyer een update kreeg naar Android 3.2 Honeycomb. Deze stap was aardig groot aangezien er nogal wat verschillen tussen Android 2.3 en Android 3.2 zitten. Zo zijn de fysieke hardware knoppen op de Flyer nutteloos geworden en is de interface flink veranderd. Daarbij is de Flyer inmiddels een stuk aantrekkelijker met een voor tablets geoptimaliseerd besturingssysteem.

In onderstaande video worden de belangrijkste nieuwigheden na de Honeycomb update op de Flyer getoond. De update maakt van de Flyer eindelijk een volwaardige tablet. Toch is niet iedereen er even blij mee. In een reactie op het artikel over de update liet gebruiker Ton weten dat het voor hem niet had gehoeven. De installatie was volgens hem geen probleem, maar het internet is een stuk trager geworden. Door het verdwijnen van de fysieke knoppen op het display is de kans ook groter dat je mis tikt. Daarnaast is het geheel volgens Ton onoverzichtelijker geworden, maar dit komt waarschijnlijk door de gewenning aan Android 2.3.

Heb jij een HTC die de update naar Android 3.2 Honeycomb al heeft gekregen? Laat ons via een reactie onderaan dit artikel weten wat je ervaringen zijn.

Reacties (7)