HTC bevestigt plannen voor nieuwe tablet

21 oktober 2013 1 Minuut 1 Reacties
HTC-feature

De directeur van HTC, Peter Chou, heeft in een interview aangegeven dat het bedrijf plannen heeft om een tablet op de markt te brengen die zich zal onderscheiden van de concurrentie.

Sinds de lancering van HTC’s eerste tablet, de HTC Flyer, zijn er verschillende geruchten voorbij gekomen over nieuwe modellen met Android en Windows software. HTC heeft echter nog steeds niks nieuws gepresenteerd maar daar komt mogelijk binnenkort verandering in.

De directeur van HTC, Peter Chou, heeft in een interview met de The Financial Times aangegeven dat het bedrijf plannen heeft om een tablet op de markt te brengen. Wat we precies qua hardware kunnen verwachten en of het model op Android of Windows 8 draait wordt niet duidelijk, maar Chou geeft aan dat de tablet in ieder geval mooi en onderscheidend zal zijn. De tablet zou de markt zelfs verstoren, aldus Chou.

Vooralsnog is niet bekend wanneer HTC met een tablet komt. Sinds eind vorig jaar gaan er al geruchten dat het bedrijf twee tablets in ontwikkeling heeft; een 12-inch model met Windows RT en een 10-inch model met Windows 8. De laatste tijd is het echter nogal stil wat deze modellen betreft dus de kans is klein dat we op korte termijn iets te zien krijgen. Wel heeft HTC onlangs haar eerste phablet gelanceerd in de vorm van de HTC One Max. Dit model draait op Android en beschikt over een 5.9-inch display. 

Reacties (1)