HP TouchPad heeft camera aan de achterzijde in commercial, maar niet in de echte wereld

15 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
touchpad-met-camera

Nu de iPad 2 is voorzien van twee camera's kunnen we zo goed als zeker verwachten dat elke geloofwaardige concurrent met twee camera's zal verschijnen. HP heeft haar TouchPad deze week getoond in een commercial waarin een zoon en zijn vader de tablet en een applicatie gebruiken om te zien hoe de kamer eruit zou zien met krokodillen behang.

De commercial werd getoond tijdens een webcast van de HP-top en de goed oplettende kijker viel iets op in de video. De TouchPad in de commercial was namelijk voorzien van een camera aan de achterzijde. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar de TouchPad heeft helemaal geen camera in de echte wereld, tenminste niet toen wij de TouchPad zagen bij de presentatie.

De TouchPad zal een gyroscoop bevatten, maar een camera aan de achterzijde is blijkbaar alleen maar de droom van de mensen die de video gemaakt hebben. De TouchPad zal ergens in juni verschijnen, wellicht verandert er voor die tijd nog iets. Drie maanden is nu eenmaal een eeuwigheid in de tech wereld.

Bron: PreCentral

Reacties (0)