HP heeft nieuwe versies van de Pavilion x360-lijn aangekondigd

14 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
hp-pavilion-x360-2017

HP heeft deze week nieuwe versies van de HP Pavilion x360-lijn aangekondigd. De 13,3"-versie is voor dit jaar in elk geval geschrapt. Wel komen er nog drie andere versies uit die allemaal verschillende schermformaten hebben.

Dit zijn de nieuwe HP Pavilion x360-modellen

HP heeft mooi werk afgeleverd met de HP Spectre x360 dit jaar, maar is gelukkig de wat goedkopere HP Pavilion x360-lijn nog niet vergeten. De budgetvriendelijke convertibles zullen binnenkort in nieuwe varianten verkrijgbaar zijn, laat de fabrikant weten. De grootste aanpassing: alle nieuwe modellen ondersteunen nu de stylus, die ook wordt meegeleverd. Bovendien hebben consumenten de optie om een infraroodcamera in te laten bouwen, waardoor er gebruik kan worden gemaakt van Windows Hello, dat in Windows 10 gebouwd zit.

De nieuwe HP Pavilion x360-lijn bestaat uit drie modellen met de volgende schermformaten: 11,6-inch, 14-inch en 15,6-inch — het 13,3″-model is geschrapt. De 11,6″-versie zal rond de 400 euro gaan kosten en beschikken over een Intel Pentium N4200-processor. Deze processor beschikt over vier kernen, die het allemaal druk gaan krijgen met de 4 GB aan werkgeheugen en harde schijf van 500 GB, waardoor het kan zijn dat de convertible snel traag aanvoelt. De andere twee modellen bieden veel meer aanpassingsopties aan.

Zo kunnen consumenten kiezen voor verschillende processors (i3, i5 of i7) en schermresoluties en kan ervoor worden gekozen om een ssd in te laten bouwen. Daarnaast krijgen die grotere versies ook een usb-type-c-poort. Wanneer de convertibles naar Nederland komen, is niet bekend.

Reacties (0)