IsoAcoustics show bij Bender hifi op zaterdag 25 mei 2024

24 april 2024 1 Minuut 0 Reacties
IsoAcoustics

IsoAcoustics heeft als merk inmiddels een vaste plek verworven in het assortiment van Bender hifi. Op zaterdag 25 mei organiseert Bender hifi dan ook een show waarbij de IsoAcoustics Gaia oplossingen centraal staan. Ze verzorgen een vergelijkingstest om je het verschil tussen reguliere spikes en de IsoAcoustics Gaia te laten horen.

De luisteropstelling

Dankzij de IsoAcoustics switch kan je tijdens de demonstraties ook echt meteen het verschil horen tussen de standaard meegeleverde spikes onder Focal Kanta No 2 luidsprekers en de werking van de IsoAcoustics Gaia. Dat verschil laat elke set eigenlijk wel horen, maar: Om ogen en oren te verwennen, staat er in de luisterruimte een mooie audioset met de eerder genoemde Focal Kanta No 2 (twee paar dus).

Verrassing

Kom kijken, maar kom vooral luisteren en laat je verrassen door hoe IsoAcoustics de akoestiek verbetert en jouw audio-installatie de hoofdrol gunt. Ga je tijdens de show over tot aanschaf van een set IsoAcoustics, dan mag je rekenen op een leuke korting.

Doorlopend demo’s

De demonstraties zijn doorlopend en de toegang is natuurlijk gratis. De demo’s worden verzorgt door Ronald van Ovost van IsoAcoustics en Harald Strik van Bender hifi. Uiteraard zorgt Bender hifi  voor koffie en thee. Harald Strik nodigt je van harte uit: “We maken er een leuke, gezellige en interessante show van! Kom en laat je verrassen!” Kom jij het ook horen?

Goede bereikbaarheid

Bender hifi is goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het slechts 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is beperkte parkeergelegenheid, vandaar dat we een parkeergarage aanbevelen. Vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het ook 250 meter lopen.

Reacties (0)