‘Honor presenteert 5g-smartphone in tweede helft van 2019’

01 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
honor-8x-foto-2

Zoals het er nu naar uitziet zal Honor zijn eerste 5g-smartphone in de tweede helft van 2019 gaan presenteren. Dat heeft de directeur van de smartphonemaker, George Zhao, bevestigd in een onlangs afgenomen interview.

5g-smartphone Honor

Dat verschillende fabrikanten momenteel werken aan een 5g-smartphone mag geen verrassing meer zijn. Het echte nieuws zit hem nu in de presentatie van het toestel of wanneer we die smartphone mogen verwachten. Een redacteur van de website Android Authority heeft onlangs in een interview met Honor-directeur George Zhao gevraagd naar de 5g-smartphone van het bedrijf. Zhao heeft bevestigd dat die telefoon in de tweede helft van 2019 zal komen, maar precieze details over het apparaat kon de beste man op dat moment niet geven.

Dit is de eerste keer sinds september 2018 dat we iets over de 5g-smartphone van Honor horen. Destijds werd beweerd dat het de eerste 5g-smartphone van het jaar zou worden, maar de vraag is nu of het merk die bewering kan waarmaken. Inmiddels hebben veel meer bedrijven plannen voor 5g-smartphones aangekondigd, zoals bijvoorbeeld Huawei en OnePlus. Daarnaast is het nog onduidelijk of dit alleen voor de Aziatische markt geldt of ook voor de Europese markt; we zullen dus nog even moeten wachten op meer info.

Reacties (0)