Honor Magic 2 heeft zes camera’s en een schuifmechanisme

31 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
honor-magic-2-afb-1

De Chinese fabrikant Honor heeft officieel de Honor Magic 2 onthuld: een smartphone met zes camera's en een schuifmechanisme. Het toestel komt aanvankelijk alleen naar China. Over een Europese releasedatum is momenteel nog niets bekend.

Dit is de Honor Magic 2

De Honor Magic 2 beschikt over een amoled-scherm van 6,39-inch. In het scherm zit een vingerafdrukscanner verwerkt, net zoals in de OnePlus 6T en Huawei Mate 20 Pro. En net als op de 20 Pro, is ook hier softwareschil EMUI 9 aanwezig. Het toestel heeft geen inkeping aan de bovenkant, maar heeft wel een schuifmechanisme waar de drie frontcamera’s in verwerkt zitten. De andere drie camera’s zitten gewoon op de achterkant en zijn dus altijd bereikbaar, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de camera’s op de Oppo Find X.

Voorop zitten twee camera’s van zestien megapixel en eentje van 24 megapixel. Deze camera’s kunnen voor het bokeh-effect en allerlei 3d-lichteffecten zorgen. Ook aan de achterkant zitten twee zestien megapixel-camera’s, evenals eentje van 24 megapixel (twee groothoeklenzen, één monochrome). Onder de motorkap zit een Kirin 980-processor van moederbedrijf Huawei, vergezeld door 6 of 8 GB aan werkgeheugen en 128, 256 of zelfs 512 GB aan interne opslagruimte. De minimale prijs is 480 euro tot maximaal 734 euro.

Voorlopig komt de Honor Magic 2 alleen naar China. Over een Europese releasedatum is nog niets bekendgemaakt.

Reacties (0)