Hearthstone verleidt spelers hun vrienden uit te nodigen

13 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
heartstone

Het populaire kaartenspel Hearthstone verleidt zijn spelers om hun vrienden uit te nodigen voor het spel. Iedereen krijgt dan gratis kaarten. En wanneer je vrienden gezamenlijk level twintig hebben behaald, dan krijgt degene die ze heeft uitgenodigd nog een extra presentje.

Nodig je vrienden uit voor Hearthstone, gratis kaarten voor iedereen

Hearthstone: Heroes of Warcraft, het meest populaire kaartenspel van dit moment, wil graag dat iedereen het spel gaat spelen. Daarom verleidt het zijn vaste spelersbasis met extra kaarten en meer wanneer zij hun vrienden uitnodigen voor de game. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen het kaartenspel oppakken. Gratis te spelen spellen (in het algemeen) vallen of staan met hun gebruikersbasis, dus hoe groter die basis is, hoe succesvoller het spel is. Blizzard weet dit jaar al te goed en lanceert daarom dit programma.

De mensen die je hebt uitgenodigd voor Hearthstone, kunnen rekenen op een gratis Classic card pack, terwijl de speler die andere spelers uitnodigt mag rekenen op maximaal vier Classic card packs. Ook kun je een nieuwe skin vrijspelen wanneer je vrienden gezamenlijk level twintig weten te behalen. Het gaat hier om een Shaman Murloc, genaamd Morgl the Oracle. Voorheen waren die skins premium content, maar Blizzard zet die steeds vaker in als cadeautjes voor spelers. Zo werd eerder de Paladin hero Lady Liadrin weggegeven.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Reacties (0)