Companion-applicatie van World of Warcraft: Legion nu beschikbaar

07 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
world-of-warcraft-legion

Blizzard heeft een companion-applicatie uitgebracht voor zowel Android als iOS, voor de nieuwe game World of Warcraft: Legion. Mocht je van plan zijn de uitbreiding van de populaire mmo te gaan spelen, dan doe je er ook goed aan de companion-app te downloaden.

Download de companion-app van World of Warcraft: Legion

World of Warcraft is nog steeds de meest populaire massive multiplayer online (mmo) game van dit moment, dus is het niet vreemd dat Blizzard, het bedrijf achter de mmo, nieuwe content voor het spel lanceert. Legion is de nieuwste uitbreiding voor de game, die ervoor moet zorgen dat de dalende gebruikersgroep weer een boost krijgt. Komen oude spelers terug of trekt de expansion nieuwe spelers aan? Dat is nog maar de vraag. Om het proces wat toegankelijker te maken, lanceert de spelmaker ook een companion-app voor Android en iOS.

Die is nu te downloaden uit Google Play en de App Store. Deze nieuwe app is veel uitgebreider dan de oude app die eerst communiceerde met World of Warcraft. Zo kun je bijvoorbeeld je quests en bounty’s tracken en zelfs Order Hall quests toewijzen. Het komt er op neer dat je nu in staat bent om de meeste saaie aspecten van de mmo te spelen op je smartphone of tablet, zodat je direct terug kunt keren naar de actie wanneer je weer tijd hebt voor je pc. Hoewel de app helemaal gratis is, heb je wel een WoW-abonnement nodig om toegang te krijgen.

WoW Legion Companion

Reacties (0)